Op Bedrijventerrein De Veegtes aan de rand van Venlo-Noord bevindt zich ons zoölogicum. Het omvat zo’n vierhonderd opgezette dieren, zoals beren, ezels, apen, leeuwen, ooievaars, kraanvogels en pauwen. Wij verhuren deze opgezette dieren; als enige bedrijf in Nederland.

Onze preparaten worden in binnen- en buitenland gebruikt als blikvangers voor etalages en exposities, maar ook ingezet voor onderwijsdoeleinden. Alle preparaten van ons zoölogicum zijn verpakt in stevige houten kisten. Kisten die zó gemaakt zijn, dat het uitnemen en terugplaatsen van de dieren een fluitje van een cent is. Onze verhuurcollectie wordt regelmatig uitgebreid. Aan bijzondere wensen kan - mits vier weken van te voren kenbaar gemaakt - de juiste aandacht worden besteed.

Ons zoölogicum kan - na telefonisch afspraak - dagelijks worden bezichtigd. Wij staan ten allen tijden voor u klaar om u van advies te dienen.

Onze opgezette dieren vragen geen onderhoud, hoeven niet op een bijzondere manier verzonden te worden en veroorzaken geen nare luchtjes, zodat u ze zonder bezwaar kunt plaatsen.