Foto's van opgezette dieren

Hier vind u onder andere foto's van opgezette dieren die wij in opdracht van onze klanten hebben gemaakt.
Deze preparaten zijn dus niet te koop of te huur.

Categorie Zoogdieren

Opgezette Zoogdieren :

Hier vind u foto's van opgezette zoogdieren die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Categorie Vogels

Opgezette Vogels :

Hier vind u foto's van opgezette vogels die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Categorie Huisdieren

Opgezette Huisdieren :

Hier vind u foto's van opgezette huisdieren die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Categorie Jachttrofeeen

Opgezette Jachttrofeeën :

Hier vind u foto's van opgezette jachttrofeeën die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Categorie Reptielen

Opgezette Reptielen :

Hier vind u foto's van opgezette reptielen die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Categorie Reeën

Opgezette Reeën :

Hier vind u foto's van opgezette reeën die wij in opdracht van onze klanten geprepareerd hebben. Deze preparaten zijn niet te koop of te huur.

Stier Herman

Stier Herman opgezet :

Stier Herman overleed in 2004. Conform de wetgeving is zijn lichaam vernietigd, maar voor de huid is een uitzondering gemaakt. Stier Herman staat nu opgezet door de firma Bouten uit Venlo te pronken in Naturalis.

The Making off a Sabel Antilope

The Making off :

Een sabelantilope
De firma Bouten gunt u een kijkje in de keuken. Maurice Bouten, veelvuldig onderscheiden preparateur, zet een sabelantilope op.